Pădurarul din Vâlcele, agresat de localnici pentru că ar fi furat lemne

politia

Un bărbat de 55 de ani, din comuna Vâlcele, a anunțat poliția prin numărul unic 112, cu privire la faptul că ar fi surprins un bărbat, pădurar, în timp ce sustrăgea lemne din pădurea Momiceanca, situată pe raza comunei Vâlcele.

Până la sosirea polițiștilor, conflictul dintre cei doi bărbați ar fi escaladat, pădurarul executând un foc de avertisment în plan vertical cu un pistol neletal, pe care îl deținea în mod legal, iar ulterior, l-ar fi lovit cu mânerul pistolului pe bărbatul de 55 de ani.

De asemenea, pădurarul a sesizat printr-un apel de urgență 112 faptul că are o stare conflictuală cu mai multe persoane și ar fi fost lovit cu o bâtă la nivelul capului.

La fața locului s-au deplasat 3 echipaje de poliție și o grupă de luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, stare conflictuală fiind aplanată, arma în cauză fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Pădurarul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru îngrijiri medicale.” se arată într-un comunicat de presă.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, continuând cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: