Paul Stănescu: Iohannis este obligat să pună umărul la declanșarea alegerilor anticipate

Paul Stanescu

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a transmis într-un comunicat de presă că președintele Klaus Iohannis trebuie să declanșeze alegerile anticipate. ”Altfel va deveni cu acte în regulă groparul României”, a spus Stănescu despre Iohannis.

”Președintele Iohannis susține în mod ipocrit că alegerile anticipate sunt imposibil de organizat. Că nu ne dă voie Constituția. Însă, în ianuarie 2020 el împreună cu tovarășul de drum, Orban, își doreau alegeri anticipate odată cu cele locale. Motivul? Nu aveau o majoritate parlamentară. Au renunțat la demers pentru că începuse pandemia și trebuiau să se prefacă că gestionează criza. Pentru că, în realitate, au gestionat doar interesele lor politice și financiare. Spitalele sunt astăzi sufocate de iresponsabilitatea liberală, iar oamenii mor cu zile. Anticipatele se pot face! Dacă există voință politică să clarificăm și să stabilizăm scena politică, calendarul poate fi stabilit. Însă dacă președintele preferă să sacrifice țara, decât să le ofere românilor șansa de a judeca performanța partidelor, atunci înseamnă că s-a rupt total de realitate.

Iohannis este obligat să pună umărul la declanșarea alegerilor anticipate, altfel va deveni cu acte în regulă groparul României. Pentru că dacă menținem actuala matematică parlamentară vom trăi într-o criză politică perpetuă”, se arată în comunicat.

Paul Stănescu a mai afirmat și faptul că iberalii sunt, în acest moment, lipsiți din nou de o  majoritate parlamentară. Dar, ce să vezi, anticipatele  nu mai sunt pe placul lui Iohannis. Pentru că PNL-ul nu mai este în grațiile electoratului. Românii și-au dat seama că sunt fanfaroni și ipocriți, iar toate guvernele lui au eșuat.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: