ROMÂNIA, ÎNGENUNCHEATĂ DE CORONAVIRUS!

TIMISOARA - PERSOANA CONFIRMATA POZITIV - TEST CORONAVIRUS

Femeia de 38 de ani confirmata cu coronavirus la Timisoara, aflata in izolare la domiciliu dupa o vizita in Italia, a fost preluata de echipa speciala a ISU Timis si transportata in conditii de maxima securitate la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes. Vineri, 28 Februarie 2020 . DANI AMARIEI / MEDIAFAX FOTO

În prezent, România se află în mijlocul valului patru al pandemiei. Numărul de noi cazuri de îmbolnăvire a crescut considerabil și la fel și cel al deceselor. Iar lucrurile par departe de a ajunge la sfârșit. Raed Arafat a declarat că există posibilitatea aparoției și al unui al cincilea val, din cauza numărului mic de persoane vaccinate.

Potrivit spuselor șefului DSU, virusul SARS-CoV-2 are în momentul de față un teren prielnic în România, din cauza numărului scăzut de persoane vaccinate. 70% din populație este în continuare nevaccinată, fapt ce a dus la creșterea considerabilă a numărului de îmbolnăviri și a necesitat impunerea de noi restricții.

 „Dacă nu ne vaccinăm şi mai apar variante, rămânem vulnerabili cum suntem acum. Faptul că suntem vulnerabili faţă de alte ţări acum este pentru că virusul a găsit un teren foarte prielnic, 70% nevaccinaţi”, a declarat, vineri seară, la Digi 24, Raed Arafat.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: