OLT: 8 unități de învâțământ trec în online

clasa

Numărul mare de infectări în rândul cadrelor didactice dar și al elevilir a dus la trecere în sistem online a mai multor școli din județ.Comitetul Județean pentru Situații de Urgență din cadrul Prefecturii Olt a aprobat scenariile de organizare şi desfăşurare pentru unitățile de învățământ din județ, avizate în prealabil de către Inspectoratul Școlar Județean Olt și Direcția de Sănătate Publică Olt. Acestea se vor aplica în școlile și grădinițele din județ în săptămâna 11 octombrie -15 octombrie. 

Astfel, începând cu ziua de luni, 11 octombrie, din cele 407 unităţi de învățământ preuniversitare/conexe din județul Olt, în 399 cursurile se vor desfășura cu prezența fizică a elevilor.

În schimb, în opt unități de învățământ, cursurile se desfășoară online, după cum urmează: Grădinița cu Program Normal nr. 1 Balș, Școala Gimnazială Găvănești, Grădinița cu Program Normal Băleasa, Școala Primară Băleasa, Grădinița cu Program Normal Broșteni, Școala Primară Broșteni, Grădinița cu Program Normal Găvănești, Liceul „Ștefan Diaconescu” Potcoava

 „În funcţie de evoluţia epidemiologică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt va analiza și va aproba, săptămânal (ziua de vineri), scenariul de funcţionare al unităților de învățământ din judeţ, pe baza propunerilor consiliilor de administrație, avizate în prealabil de Inspectoratul Școlar Județean și Direcția de Sănătate Publică”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Olt.

La aceste unități școlare se adugă alte zeci de clase care au intrat in online după ce s-a înregistrat cel puțin un caz de COVID 19.

Lasă un răspuns