PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC ÎN OLT

ipj

Oamenii legii au descins în Slatina și comuna Curtișoara din județ, dar și în comuna Leu, din județul Dolj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc, deținere de droguri de risc pentru consum propriu și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Pungi cu material uscat, în cantitate de 150 de grame, peste 30.000 de lei, un pistol cu bile de cauciuc și un cântar electronic s-au găsit la descinderi, iar peste 20 de persoane fiind conduse la sediul SCCO Olt pentru a fi audiate.

,,Astăzi, 12 octombrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județele Olt și Dolj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc, deținere de droguri de risc pentru consum propriu și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive,, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al IPJ Olt.


Video: https://youtu.be/NXNgI1Rvt6A

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2020 și până în prezent, trei bărbați ar fi comercializat droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în județul Olt.

,,În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 2 pungi ce conțin material vegetal uscat, de aproximativ 150 de grame, 36.000 de lei, un pistol cu bile din plastic și un cântar electronic.

25 de persoane vor fi conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii,, a completat Vasiloaica.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

Lasă un răspuns