Unul dintre marii muzicieni ai lumii, fost membru al grupului Wham!, a fost găsit mort

lumanare

Deon Estus, basist al grupului Wham! şi al lui George Michael, a murit luni la vârsta de 65 de ani, potrivit Daily Mail.

Estus, pe numele real Jeffery Dean Estus, s-a născut în Detroit în 1956. El a murit luni, potrivit unui anunţ făcut pe contul său de Twitter.

Era cunoscut ca al treilea membru al Wham! şi a lucrat, între alţii, cu Tina Turner, Frank Zappa, George Clinton, Annie Lennox şi Elton John, informează News.ro.

Între cei care i-au adus omagii pe reţelele de socializares-a aflat şi Andrew Ridgeley, membru fondator al Wham!, care l-a numit „un basist extrem de talentat, un personaj carismatic şi neastâmpărat, o stâncă a secţiunii ritmice din Wham!”.

Basistul l-a acompaniat pe George Michael în turneul „Faith”, în perioada 1988 – 1989, şi a continuat să cânte cu el până în 2016, când starul pop a murit.

Ei au colaborat şi pentru single-ul „Heaven Help Me” (1989), care a beneficiat de vocea lui Michael şi care a ajuns pe locul al cincilea în Billboard Hot 100. Această piesă a fost inclusă pe albumul „Spell”, lansat de Estus în acelaşi an.

Sursă: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns