4 candidați pentru funcția de director au COVID. Și în Olt se va susține o sesiune specială a examenului

3j

Concursul pentru ocuparea posturilor de directori și directori adjuncți de școli, grădinițe și licee de stat va avea o sesiune specială pentru candidații care nu se vor putea prezenta la cea inițială din cauza infectării cu COVID-19.

,,Candidaţii care nu se vor putea prezenta pe 15 octombrie la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din cauza infectării cu SARS-CoV-2 sau din cauza carantinării vor putea participa la o sesiunea specială ce fa fi organizată pe 28 octombrie . La această probă vor avea acces doar candidaţii care transmit comisiei judeţene până joi, 14 octombrie, la ora 16,30, o solicitare însoţită de raportul medical/ decizia de carantinare, eliberate de DSP, prin care aceştia sunt plasaţi în izolare/ carantină ca urmare a contractării virusului SARS-CoV-2 sau a contactului direct cu o persoană infectată,, a declarat Ionel Barbu președinte SIP Olt.

Se pare că și în Olt această sesiune specială va fi organizată.

,, Au anunțat că nu pot participa la concurs patru candidati, doi din Slatina și câte unul din Potcoava și Călui. Aceștia sunt în acest moment în carantină, fiind declarați pozitiv la testul pentru SARS CoV 2,, a declarat Victor Ioacobescu, inspector general ISJ Olt.

Concursul se va ține la Licerul Metalurgic, iar după proba scrisă se va susține proba de interviu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: