Spitalele Corabia și Caracal au primit containere modulare

4CB061B0-42AC-4A8F-A014-322240DE7B12

Spitalul Municipal Caracal şi Spitalul Orăşenesc Corabia au fost dotate cu câte o construcție ușoară din elemente modulate, cu paturi și cazarmament și 1 radiator electric, în vederea suplimentării capacității de procesare a punctelor de triaj observațional/epidemiologic al populaţiei afectate.
Construcțiile provin din rezerva de stat, fiind puse la dispoziţie de către Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, în baza Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt nr. 79 din 08 octombrie 2021.

”O construcţie uşoară din elemente modulate dotată cu paturi și cazarmament și 1 radiator electric urmează a fi transportată şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în vederea utilizării în acelaşi scop.

Aceste acţiuni se circumscriu efortului comun depus de autorităţile judeţene, autorităţile administraţiei publice locale, managerii, medicilor şi personalului medical din unităţile medicale din judeţul nostru de a asigura condiţii corespunzătoare pentru tratamentul pacienţilor care solicită asistenţă medicală specializată.” a declarat Florin Homorean, Prefectul Judeţului Olt.

Lasă un răspuns