Aproape 100 de olteni au fost verificați de polițiști, pe terase

dumi teste

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și ai Serviciului de Investigații Criminale Olt au desfășurat, week-end-ul acesta, activități independente în municipiul Slatina.

În intervalul orar 20:00 – 24:00 au fost controlate, astfel, spații publice, precum săli de evenimente, restaurante, terase, baruri și cafenele, pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, dar și pentru depistarea și sancționarea cetățenilor care nu respectă interdicțiile/restricțiile impuse în localitate.

„În timpul acțiunilor, polițiștii au verificat 15 operatori economici, fiind sancționată cu avertisment o persoană fizică, pentru depășirea programului de funcționare, stabilit în conformitate cu restricțiile impuse în municipiul Slatina. Aceasta a fost informată cu privire la măsurile stabilite conform ratei de incidență, fiindu-i aduse la cunoștință, de către polițiști, prevederile și reglementările în vigoare”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

În cele două zile au fost legitimate și verificate aproximativ 100 de persoane, cu privire la deținerea certificatului verde COVID, nefiind constatate nereguli privind prezența acestora, după ora 20:00, în incinta acestor spații.

Lasă un răspuns