La păcănele, nevaccinat, dar cu certificatul verde al altei persoane. Tânărul s-a ales cu dosar penal

d333

Un tânăr din Timișoara s-a ales cu dosar penal după ce le-a prezentat polițiștilor un certificat verde care îi aparținea altei persoane. Bărbatul era nevaccinat și se afla într-o sală de jocuri când a fost prins de oamenii legii.

Tânărul în vârstă de 21 de ani se afla într-o sală de jocuri de noroc de pe bulevardul Eroilor din Timișoara. În acel moment polițiștii desfășurau o acțiune de control, în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 și de verificare a respectării măsurilor de prevenție.

Oamenii legii au controlat toate persoanele din acea sală de jocuri, și toată a lumea a trebuit să prezinte acel certificat verde COVID-19.

Tânărul în cauză a prezentat polițiștilor un certificat verde, însă acesta nu se aștepta să-i fie cerut și actul de identitate. În momentul în care l-a prezentat, agenții au constat că certificatul COVID prezentat este al altei persoane.

Tânărul a fost condus la secția de poliție, iar acolo a recunoscut că certificatul aparține unui cunoscut de-al său. Oamenii legii au deschis un dosar penal, iat tânărul este cercetat pentru că a folosit certificatul altcuiva.

În cadrul acestei acțiuni a Poliției, câteva zeci de persoane au fost amendate pentru că nu au purtat masca de protecție în interior sau în louri aglomerate.

sursa DIGI 24

Lasă un răspuns