PRIMAR, RĂPUS DE COVID. ACESTA NU ERA VACCINAT PENTRU CĂ NU CREDEA ÎN VIRUS

Primar santajat

Acesta era internat de două zile cu o formă severă a infecţiei cu SARS-CoV-2. Primarul comunei Stăneşti, Ionel Michiu, a murit la un spital din Mihăești- Vâlcea. 

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea, primarul din Stăneşti era nevaccinat. Apropiații acestuia spun că nu credea în virus. Bărbatul de 61 de ani s-a prezentat pe data de 3 octombrie în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, unde i s-a făcut un test rapid, care a fost pozitiv, şi a primit reţetă pentru tratament la domiciliul.

În data de 9 octombrie, bărbatul a revenit la UPU şi, pentru că avea afectare pulmonară, a rămas sub supravegherea medicilor de aici până pe data de 13 octombrie, când a fost transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Mihăeşti, pe sursă de oxigen. Din păcate, pe data de 15 octombrie a fost declarat decesul.

“Cu profundă tristețe, am aflat de trecerea la cele veșnice a primarului Ionel Michiu. Ne exprimăm regretul față de plecarea dintre noi a celui care a condus, vreme de 13 ani, comuna vâlceană Stănești. Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis, pe Facebook, presedintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Lasă un răspuns