Știrbu:,,Vaccinul anti-COVID-19 e o soluție pentru sănătatea personală, pentru sănătatea celor apropiați și pentru sănătatea întregii societăți românești,,

111111111111

Partidul Național Liberal face un apel către toți cetățenii români să se vaccineze pentru a se proteja pe ei și pe cei dragi lor de efectele virusului SARS-COV-2.

În paralel și deputatul Gigel Știrbu îi cheamă pe români sî se vaccineze anti-COVID. Parlamentarul liberal s-a vaccinat și cu doza a III a.

,, Partidul Național Liberal face un apel către toți cetățenii români să se vaccineze pentru a se proteja pe ei și pe cei dragi lor de efectele virusului SARS-COV-2. Vaccinul anti-COVID-19 e o soluție pentru sănătatea personală, pentru sănătatea celor apropiați și pentru sănătatea întregii societăți românești. Vaccinarea nu este și nu trebuie să fie un subiect de controversă politică. Vaccinarea este o procedură medicală, ale cărei beneficii sunt demonstrate științifice și observabile în mod direct. Milioanele de români care deja s-au vaccinat confirmă faptul că vaccinul oferă o foarte bună protecție împotriva COVID-19, iar formele grave ale bolii sunt mult mai rare printre cei vaccinați prin comparație cu cei nevaccinați. Vaccinarea este cu atât mai importantă acum, când vedem că în România numărul cazurilor de COVID-19 a devenit îngrijorător de mare, iar capacitatea secțiilor de terapie intensivă de a trata pacienții este deja la limită,, a declarat liberalul Gigel Știrbu.

Lasă un răspuns