Copil rănit în accidentul de la Negreni

accident

Patru persoane implicate în accidentul de la Negreni. Dintre acestea trei se aflau într-un autoturism, printre care și un minor. În al doilea autoturism se află doar șoferul care la o primă analizare a celor de la ambulanță se află înafara oricărui pericol. Toate victimele sunt conștiente.

Echipaje din cadrul Stației Scornicești și Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru intervenție și descarcerare și două echipaje SMURD, au intervenit, pe Drumul European 574, în zona localității Negreni, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, printre care și un minor.

Șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă 78 de ani, a rămas încarcerat și a fost necesară intervenția pompierilor de la descarcerare.

Pacientul, conștient, politraumatizat, a fost transportat de echipajul SMURD Scornicești la UPU Slatina.

O femeie, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Daneți, județul Dolj, a fost transportată la UPU Slatina, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial.

Tot la UPU Slatina au ajuns și minorul, în vârstă de patru ani și tatăl acestuia, în vârstă de 40 de ani, fără urme vizibile de traumă.

Lasă un răspuns