RAED ARAFAT: ”AU FOST PĂCĂLIȚI. PUNCT! TREBUIE SĂ RECUNOAȘTEM”

Arafat

Raed Arafat susține că românii au fost păcăliți de cei care au răspândit informații false în ceea ce privește vaccinul anti-COVID. 

Atât România, cât şi Bulgaria se luptă cu noi recorduri ale numărului de infectări cu COVID-19 de la începutul lunii septembrie. Guvernul român consideră că eșecul campaniei de vaccinare este din cauza ştirilor false şi a teoriilor conspiraţiei care se răspândesc în online și pe rețelele de socializare.

”Sunt oameni care răspândesc știri false în timpul unor dezbateri de la unele televiziuni, care invită astfel de persoane, iar aceste persoane vin cu teorii împotriva vaccinării, se pronunță împotriva oricărei măsuri luate de autorități pentru a limita răspândirea bolii, ba unii chiar au ajuns să nege existența pandemiei, deși este recunoscută de o lume întreagă.

(…) Au libertate, scriu toți pe Facebook-uri, scriu pe social media, ies în stradă și spun ce vor, nimeni nu i-a oprit, dar măcar să nu continuăm răspândirea forțată prin unele canale, la care se uită foarte multă lume, care este puțin informată și care stă și ia aceste informații de bune, pentru că au încredere într-o persoană sau au încredere într-un post sau au încredere într-un prezentator și ne trezim că ajungem să avem un număr de pacienți mult peste capacitatea noastră și avem număr de decese de 300 pe zi, ceea ce este imens”, a declarat Raed Arafat.

Raed Arafat: ”Oamenii au fost păcăliți”

Guvernul român a anunţat recent că va investi resurse suplimentare pentru a se asigura că persoanele, care nu au acces la clinicile unde se administrează serul anti-COVID, să poată solicita o vizită la domiciliu a unui medic.

Lasă un răspuns