Slătinenii care au ieșit la restaurant, seara, au plătit consumația, dar și o amendă

restaurant

Slătinenii care au vrut să stea mai mult la terasă sau restaurant duminică seara au plătit pe lângă nota de plata și o ameendă. Nu au scăpat nesancționați nici patronii localurilor unde s-au încalcat regulile pandemiei.

Duminică, 17 octombrie, în intervalul orar 20.00-24.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Olt, Serviciul de Investigații Criminale Olt, Poliția municipiului Slatina împreună cu luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, sub autoritatea Instituției Prefectului, au desfășurat, în municipiul Slatina, o acțiune cu caracter preventiv-reactiv, pentru verificarea respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în context COVID-19, la terasele, restaurantele și sălile de evenimente, din localitate.

,,În urma activităților, au fost legitimate peste 150 de persoane, fiind verificați și 10 operatori economici. De asemenea, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020, dintre care 3 sancțiuni, în valoare totală de 1.000 de lei, pentru nepurtarea măștii de protecție și 1 sancțiune pentru organizarea unui eveniment, fără respectarea normelor legale, în context COVID-19, în valoare de 5.000 de lei,, a declarat Ionuț Vasiloica ,purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Lasă un răspuns