Iancu:,,NU- pentru noul Guvern Cioloș 0,,

marti 4

Deputatul social-democrat Marus Iancu a declarat că nu au avut ce să audieze în comisii, și nici cui să pună întrebări.

Parlamentarul oltean a făcut o radiografie a celor propuși pentru funcțiile de miniștri de USR. Vechi sau noi, USR-iștii nu au scăpat de analiza demnitarului.

,,Parada candidaților USR pentru funcțiile de miniștri, la audierile din comisiile parlamentare, este o mascarada iresponsabilă marca Iohannis.Ei, USR-istii cu maximum câțiva ani în câmpul muncii nu știu nimic!Nici măcar ce sau ce ar trebui să fie ei.Cioloș însuși a uitat că a fost desemnat prim-ministru. Nu avem ce să audiem în comisii, nu avem cui sa punem întrebări!Nominalizările făcute de Cioloș pentru ministere sunt o nouă bătaie de joc față de români!Dacă ar avea o minimă decență Ioana Mihăilă ar fi trebuit să își și depună mandatul înainte de votul din comisii sau din plenul Parlamentului. A eșuat catastrofal în pregătirea valului 4, fapt recunoscut public, și a ignorat toate avertizările!Năsui vrea din nou la Economie, deși nu a făcut nimic. România a acordat cel mai mic sprijin economic, iar măsurile cu bani europeni au fost sabotate.Mai are de vândut câteva companii de stat profitabile.Cu sau fără ranga, lui Drula îi plac Transporturile.Deși nu a demarat niciun proiect major de infrastructura rutiera și s-a lăudat cât de mult a putut cu cele începute de PSD, Drulaul, cum ii spun adepții, se consideră cel mai bun ministru.Îi ia, în sfârșit, locul lui Cîțu și este noul Superman mioritic!Alte propuneri 0 sunt Dan Barna la Interne, Dragoș Pâslaru la Finanțe și somnorosul Gotiu la Mediu,, a declarat Iancu.

Cu toate acestea, concluzia deputatului este una singură, în plină crisă economică, sanitară , și politică;,,Din păcate, în timp ce Iohannis, Cioloș și USR-istii fac și desfac guverne, 500-600 de oameni mor zilnic, în România!E nevoie urgentă de un guvern competent, de specialiști – așa cum a propus PSD – care să gestioneze crizele actuale și că pregătească alegerile anticipate care devin o soluție chiar și pentru PNL, se pare!,,

Lasă un răspuns