Oltenii au răspuns PREZENT la Campania TMK Artrom

tmk1

Campania demarată de TMK Artrom a debutat cu dreptul. Acest proiect are ca scop încurajarea cetățenilor în vederea donării de sânge în acestă perioadă în care spitalele se contruntă cu o criză de lichid vital.

,,La o săptămână de la demararea proiectului “Donează sânge, salvează vieți!”, ne bucurăm să vedem implicarea membrilor comunității din care facem parte. Reamintim tuturor că proiectul nostru este în plină desfășurare și vă așteptăm în număr cât mai mare să vă alăturați acestui efort umanitar ”, au anunțat reprezentanții TMK Artrom. Oltenii care vor răspunde pozitiv la chemarea organizatorilor campaniei vor putea să câștige premii în valoare de 500 de lei fiecare.

tmk2 Oltenii au răspuns PREZENT la Campania TMK Artrom

,,Separat de premiile oferite de TMK-ARTROM conform regulament proiect, persoanele donatoare mai au și alte beneficii acordate conform legislației naționale, printre care: 7 bonuri de masă în valoare totala de 66,99 lei; zi liberă de la serviciu în ziua donării; un set de analize gratuite , au completat organizatorii. Campania se derulează în perioada 11 Octombrie – 26 Noiembrie la Centrul de Transfuzie Sanguină din Slatina, județul. Olt, str. Ecaterina Teodoroiu nr. 28, în intervalul orar 8:00-12:00. Iar extraderea câștigătorilor va avea loc pe 6 decembrie.

Lasă un răspuns