Răzvan Rada vrea apă, canalizare și gaze în comuna Perieți

2EE84C47-DE84-47A7-A801-564712D1A9F8

Primarul comunei Perieți, Răzvan Rada, se poate caracteriza ușor, folosind trei cuvinte care spun mai mult decât este necesar: tânăr, ambițios și cu o viziune modernă pentru dezvoltarea localității pe care o păstorește. Edilul vrea ca în cel mai scurt timp, comunitatea sa să beneficieze de gaze naturale, apă și canalizare astfel încât confortul să sporească în fiecare gospodărie din Perieți. Tânărul primar are mai multe proiecte în derulare despre care a vorbit cu mândrie:

“De anul trecut, am depus deja la Ministerul Dezvoltării, prin POIM, un proiect pentru instalare rețea de gaze și contoare inteligente.

Avem, de asemenea, proiectul de apă și canalizare, în parteneriat cu Compania de Apă Olt, care se va întinde în toată comuna. Cel puțin strada principală în lungime de 6 km va avea și canalizare și apă, iar alți 3,5 km apă potabilă.

Odată cu deschiderea Programului „Anghel Saligny”, care a fost prezentat recent, deja am făcut pași pentru depunerea unui al treilea proiect, care să cuprindă canalizare celorlalți 3,5 km ce au doar apă potabilă, precum și cele 21 de străzi pe care le avem la asfaltat, vrem să le prindem cu apă și canalizare. Mai întâi apa și canalizarea, apoi asfaltul. Avem aproximativ 250 de lămpi montate, cu un cost foarte mic, față de cele achiziționate în mandatele trecute. Am zis din banii puțini pe care îi avem să cumpărăm pas cu pas.” a precizat Răzvan Rada.

Lasă un răspuns