UN ANGAJAT MC DONALD’S DEZVĂLUIE CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN BUCĂTĂRIE

mc donalds

Un angajat Mc Donald’s mărturisește faptul că atunci când clienții sunt nepoliticoși cu colegii lui… fapta nu rămâne nepedepsită.

Bărbatul a dezvăluit cum sunt tratați clienții nepoliticoși care cer cartofi prăjiți proaspeți. Deandre Byars, care susține că lucrează la restaurantul fast-food, a îndemnat clienții să nu mai fie nepoliticoși cu personalul pentru a nu avea parte de ”surprize”.

Angajatul a arătat într-un video, publicat pe platforma TikTok, cum se fac de fapt cartofii prăjiți pentru clienții nepoliticoși. În loc să pună cartofi noi, așa cum v-ați fi așteptat, Deandre pur și simplu le reîncălzește. Aruncă chipsurile într-un coș de prăjit pentru a le înmuia în ulei. Le lasă acolo câteva secunde înainte de a le scoate și apoi le pune înapoi în ambalaj.

Cum mai sunt ”pedepsiți” clienții nepoliticoși

Atunci când ești pe fugă, McDonald’s drive-thru este locul perfect pentru a lua o îmbucătură rapidă și a-și vedea liniștit de drum. Însă… există și situații în care angajații le cer clienților să aștepte într-un loc special amenajat pentru a-și primi comanda. Totul pentru a evita o coadă la drive-thru.

Multe persoane presupun că pregătirea comenzii durează mai mult de câteva minute. Adevărul este, însă, altul. O tânără care a lucrat la Mc Donald’s a decis să rupă tăcerea după ce și-a dat demisia de acolo. Fosta anagajată susține că mulți clienți sunt ”pedepsiți” să aștepte mai mult pentru comandă deoarece sunt nepoliticoși cu angajații.

Lasă un răspuns