Emma Răducanu s-a antrenat la Cluj, în prezența spectatorilor

emma raducan

Jucătoarea britanică cu origini românești Emma Răducanu, surpriza anului în tenis după ce a câștigat, la 18 ani, US Open, este în România pentru a participa la turneul Transylvania Open. Ea a avut deja, sâmbătă, primul antrenament înaintea turneului de la Cluj. Meciurile de la Transylvania Open se vor juca fără spectatori, conform noilor reguli aprobate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, dar cum acestea intră în vigoare de luni, spectatorii au putut fi prezenți, sâmbătă, măcar la antrenamentul Emmei Răducanu.

Emma Răducanu a ajuns sâmbătă dimineața, la ora 4:00, la Cluj-Napoca. Organizatori au întâmpinat-o la aeroport cu un buchet de flori.

„Avem și în camera de hotel pregătite niște surprize tradiționale din Transilvania. Anumite băuturi specifice, i-am acordat chiar și o ie tradițională”, a declarat Patrick Ciorcilă, organizator al turneului Transylvania Open.

Emma Răducanu împreună cu alte 20 de jucătoare internaționale care participă la Transylvania Open sunt cazate la un hotel din cartierul Zorilor din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns