Horoscop săptămânal, 25 – 31 octombrie 2021 pentru toate zodiile

horoscop

Berbec

Ai nevoie de planificare pentru a-i face o surpriză partenerului tău. Vrei să-i cumperi ceva frumos dar nu prea dispui de bani, aș că trebuie să cauți oferte. Luni va fi o zi dificilă pentru tine deoarece îți va fi respins creditul solicitat, așa că va trebui să-ți regândești acțiunile pentru a obține ce vrei. Schimbă lucrurile și Univeresul îți va scoate în cale noi oportunități. 

Taur

Te confrunți cu anumite probleme care îți vor afecta încrederea în tine. Oamenii care vor să te ajute, nu știu cum să  facă, ceea ce este frustrant pentru tine.  deoarece nu știi cum să rezolvi lucrurile. Totodată, de pregătești pentru un eveniment important, o nuntă sau un botez. Însă asta îți depășește bugetul. În general știi cum să-ți gestionezi banii dar acum nu ai suficienți. Va trebui să faci unele ajustări pentru a te echilibra financiar. 

Gemeni

Vei avea o săptămână extrem de agitată însă vei face față. Însă afli un secret care îți poate strica relația de dragoste. Poate iubitul tău se întâlnește cu fostul partener și acum trebuie să te gândești mai bine înainte de a merge mai departe. Totodată, este timpul să-ți pui imaginația la contribuție pentru a-ți face munca mai interesantă. Ai nevoie de varietate și de a avansa în carieră. Faci același lucru de mult timp și asta te plictisește groaznic. Dacă ai hotărât să rămâi la același loc de muncă, găsește o modalitate de a-ți recăpăta interesul.

Rac

În această săptămână, rugăciunile pot primi răspuns. Ești nemulțumit de c asa sau de cartierul unde locuiești. Gândește-te să faci o schimbare. În același timp, te distrează  ideea unei iubiri secrete. Cineva cunoscut îți stârnește interesul. Fii însă atent pentru a nu ajunge în situații neplăcute.

Leu

Nu este o perioadă a extremelor, totul sau nimic. Micile schimbări sunt cheia. Fii foarte atent atunci când trimiți mailuri sau mesaje pentru a nu încurca destinatarii. Te simți blocat între două lumi. Vrei stabilitate, dar vrei și să te muți îmjtr-o altă casă sau chiar într-o altă țară. Caută soluții pentru a rezolva situația. 

Fecioară

Faci progrese reale făcând mici modificări. Te supără cursurile care costă prea mult și cauți soluții pentru a le reduce prin obținerea de recomandări, ori chiar prin programe guvernamentale. Dacă vreii s ă-ț schimbi locul de muncă, aplică la un nou job. Alcătuiește o scrsoare de intenție bună pentru a avea șansa de a ocupa o poziție bună. 

Balanță

Drumul pe care merg în această săptămână este puțin accidentat. Va trebui să faci unele compromisuri. Vre să ceri ajutor pentru un nou proiect ori o mărire de salariu însă nu este acum momentul. Poți obține o situație echilibrtă doar dacă muncești mult la asta. în rerlația de dragoste ești confuz. 

Scorpion

Gîndește înainte de a spune ce dorești. Asta te va ajuta. Vrei să-ți iei o zi liberă pentru a o petrece cu partenereul dar pentru asta găsește un coleg să te ajute. Vrei să-ț sărbătorești ziua de naștere dar fii atent la cheltuieli. Cere familiiei șii prietenilor să renunțe la cadouri și să contribuie la petrecere.

Săgetător

Trebuie să stablești un echilibru între servicu și prieteni. Poți cere ajutorul cu munca dar și pentru stabiilrera unor activiități plăcute. Altfel va trebui să amâni. Totodată, ai nevoie de o zi de odihnă care îți va aduce inspirațiia de care ai nevoie dar și entuziasmul. 

Capricorn

Lucrurile pot deveni stâncoase. Deș ești un alpinist bun, vei avea probleme. Ești nehotărât cum să acționezi la serviciu, așa că mai biine rămâi acasă și gândește-te. Te vor supăra însă vecinii dar și problemele din cartierul unde locuiești. Ai nevoie de timp să te mobilizezi pentru a reuși.

Vărsător

Ești conectat la ghizii tăi spirtuali. Simți energia Universului și vrei să te conectezi cu natura. Simți că ai un scop mai mare și mergi în direcția corectă. Comunc bine cu superiorii și te împaci cu partenerul. Lucrurile se îmbunătățesc.

Pești

În această săptămână, totul este fluid și se schimbă. Din fericire, ești un bun înotător. Vei avea parte de provocări când le ceri prietenilor să te ajute. Alege-ți cu atenție luptele, deoarece nu vei rezolva prea multe acum. Totodată, nici familia nu este dispusă să se implice financiar în planurile tale. Compromisurile pot fi dificile. Prin urmare evită conflictele amânând discutarea planurilor tale cu ceilalți. 

Lasă un răspuns