4 dascăli olteni intră, joi, în examenul din Sesiunea Specială

subiecte

Joi, 28 octombrie, cei patru candidați pentru funcția de director școlar vor susține proba scrisă din Sesiunea specială a Concursului pentru directori ai unităților școlare. Aceștia au fost în carantină sau în izolare din cauza virusului SARS-COV2 . Centrul de examen va fi tot la Liceul Tehnologic Metalurgic Slatina.

Potrivit inspectorul general al ISJ Olt, profesorul Victor Iacobescu, din cei patru dascăli care susțin această sesiune specială, doar trei au adus documentele medicale din care rezultă clar că au fost infectați cu virusul SARS-COV2.

„Am primit patru cereri pentru a amâna proba scrisă, dar doar trei au adus și suport de la medic, conform căruia au fost bolnavi. Pentru acești candidați organizăm sesiunea specială joi, tot la Liceul Metalurgic”, a spus Iacobescu

Cei care vor trece de proba de joi vor putea intra alături ce cei 152 de dascăli care au fost declarați admiși, la proba de interviu.

„Interviul are loc după 15 noiembrie până pe 8 decembrie. Avem 152 de candidați promovați și 79 respinși, sunt rezultatele finale după proba scrisă, în urma contestațiilor. 65,80 este procentul celor promovați la nivelul județului, care coincide cu procentul celor de la nivel național”, a completat șeful ISJ Olt

Dascălii care trec și de interviu vor fi validați pe funcție pe 17 decembriec, iar între 20-22 decembrie va avea loc emiterea deciziilor de numire, cu aplicare din 10 ianuarie 2022.

Lasă un răspuns