A început construirea galeriilor comerciale în locul fabricii Aluta

WhatsApp Image 2021-10-25 at 18.51.19

Terenul fostei fabrici de pâine Aluta a fost eliberat iar aici au apărut primii stâlpi ai noului amplasament. Pe teren va fi construit un mall, unde mai multe societăți își vor deschide noi spații comerciale pentru slătineni.

Shopping Park Slatina este proiectul îndrăzneț care va aduce la Slatina magazine ale unor branduri renumite. Certificatele de urbanism au fost deja emise, au fost opțiute toate avizele iar constructorii au demarat lucrările. De câteva săptămâni se lucrează la foc automat pe șantier. Cei drept s-a întârziat mult cu documentația, deoarece investitorul anunța anul trecut că mall-ul se va deschide la finalul acestui an.

În locul fostei fabrici de pâine și produse de panificație Aluta se vor construi mai multe galerii comerciale, care vor aduce la Slatina brand-uri renumite precum Jysk, C & A, Hervis sau New Yorker.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul dezvoltatorului, square7.ro, parcul comercial Shopping Park Slatina va avea o suprafață de 16.500 mp, iar zona va deveni cel mai mare parc de retail din oraș. Galeria comercială va dispune de 540 de locuri de parcare și va avea căi de acces din străzile Artileriei și Drăgănești.

Lasă un răspuns