NOI MĂSURI PENTRU SIGURANȚĂ ȘI SĂNĂTATE, LA CAO

cao-mobile

Ca urmare a măsurilor adoptate de Guvernul României, prin Hotărârea de Guvern nr. 1130 din 22 octombrie, Compania de Apă Olt a luat noi măsuri de protejare împotriva infectării cu SARS CoV 2.

Potrivit reprezentanților CAO:,,activitatea la toate casieriile și la Biroul Unic se desfășoară cu program normal, cu respectarea măsurilor de distanțare fizică și cu purtarea măștii de protecție, în spaţii deschise, la ghişee dispuse în exteriorul clădirilor sau în orice alte condiţii care să asigure respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2.,,

Pentru plata facturilor clienții pot folosi alpicația CAOmobile dar și servicii benking.

,,Cu toate acestea, facem recomandarea clienților noștri să evite, în această perioadă, deplasările la casieriile Companiei de Apă Olt, la Biroul Unic din municipiul Slatina sau la sediile secundare. Pentru plata facturilor, cetățenii pot folosi aplicația CAOmobile sau serviciile de internet banking,, au anunțat reprezentanții companiei.

Pentru informații sau depunerea de documente pentru obținerea de avize și autorizații se pot folosii următoarele servicii: adresa de e-mail: office@caolt.ro sau numărul de telefon: 0725 442 431, fax: 0371- 600 308, luni- vineri, 8.00-16.00.

Pentru sesizarea problemelor legate de sistemul de alimentare cu apă și canalizare, dar și alte interventii pe rețele, cetățenii au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat: 0249.423.419 ( non-stop).

Totodată, conducerea CAO anunță că accesul în sediile companiei se face respectănd deciziile guvernamentale. Accesul persoanelor, cu excepția angajaților, în sediile Companiei de Apă Olt este permis doar pe baza : certificatului de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, prezentării rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, unui document care să ateste că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Excepție fac casieriile și Biroul Unic.

Lasă un răspuns