Piatra-Olt: Iluminat public modern și eficient

piatra olt

Un nou proiect important a fost finalizat de administrația locală din Piatra -Olt. Odată cu finalizarea lucrărilor din Bistrița Nouă întregul oraș va beneficia de un iluminat public eficient, modern și economic.

Potrivit edilului Nicușor Rada zilelele acestea sunt schimbate becurile din Bistrița Nouă cu lămpi mult mai eficiente și economice.

,, În Bistrița Nouă din orașul nostru, se lucrează intens pentru schimbarea lămpilor vechi, mari consumatoare de energie electrică, și înlocuirea lor cu lămpi cu becuri tip led, având o putere de 50W.1f4af Piatra-Olt: Iluminat public modern și eficient Odată cu încheierea lucrărilor de modernizare a rețelei de iluminat din Bistrița Nouă, putem spune că Piatra-Olt va dispune de iluminat public, eficient și modern, în tot orașul,, a declarat Rada.

Aceste investiții fac parte dintr-un proiect ce a început in 2019, iar în timpul acesta au fost înlocuite peste 1000 de lămpi.

,, În decursul a doi ani, 2019-2021, a fost înlocuită și extinsă rețeaua de iluminat public cu un număr de 1031 lămpi moderne, economice, complet echipate, având puterea de 50W și o garanție de până la 5 ani ,, a completat edilul din Piatra Olt.

Valoarea totală a modernizării întregii rețele de iluminat public a orașului Piatra-Olt este de 344.072 lei.

Lasă un răspuns