Programul „Anghel Saligny” …o gură de oxigen pentru drumurile județene din Olt

drumuri judetene

Proiecte ce vizează reabilitarea unor drumuri judeţene şi construcţia unor poduri vor fi depuse de CJ Olt pentru obţinerea de finanţare prin Programul Naţional „Anghel Saligny”.

Mai exact este vorba despre cini proiecte: Modernizare drum judeţean DJ 643 Bobu-Voineas-Balş; Modernizare drum judeţean DJ 546C Potcoava-Perieţi; Modernizare drum judeţean DJ 703C Poboru (sat Cornăţelu) – Cungrea – comuna Verguleasa (sat Poganu); Construire pod din beton armat pe DJ 703D, comuna Cungrea, sat Spătaru și
Construire pod din beton armat pe DJ 653, comuna Schitu.

„Conform ordonanţei, suma minimă pentru fiecare judeţ este de 145 de milioane lei. Deci, mare parte din proiecte ne vor fi finanţate, cu siguranţă. În funcţie de calculul punctajului şi creditele de angajament disponibile la nivelul de Ministerul Dezvoltării, probabil că vom încerca să prindem şi diferenţa, pentru că 200 de milioane nu este o sumă mare pe care noi o cerem. Am încercat să ne facem un punctaj şi cred că ne încadrăm cu toată această sumă”, a spus Marius Oprescu, la finalul ședinței de la Consiliul Județean.

Lasă un răspuns