SFÂRȘIT TRAGIC PENTRU UN BĂRBAT INFECTAT CU COVID! A FUGIT DIN SPITAL ȘI A FOST GĂSIT MORT PE MARGINEA DRUMULUI

mort

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 64 de ani din Vaslui. Acesta era infectat cu Covid-19 şi internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, de unde a fugit. După „evadarea” din spital, bărbatul a fost găsit mort, pe marginea drumului, la câțiva kilometri de casă.

Bărbatul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, acolo unde a fost testat pozitiv. Acesta a primit tratament și a rămas în așteptarea unui loc, pentru că toate secțiile clinice pentru tratarea pacienților Covid erau ocupate. După două zile de spitalizare, acesta a fugit din unitatea medicală.

„Bărbatul a fost adus de un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui și predat cadrelor de la Unitatea de Primire Urgențe. A fost testat cu test rapid de două ori, rezultatul fiind negativ. Ulterior, testul PCR a ieșit pozitiv. Bărbatul a primit tratament și a rămas în UPU în așteptarea unui loc, pentru că toate secțiile clinice pentru tratarea pacienților Covid erau ocupate. A fost tratat cu schema conform protocolului terapeutic.

 După două zile, pe data de 23 octombrie, la ora 11, după efectuarea tratamentului, când asistenta a intrat în salonul respectiv, pacientul plecase. A fost anunțată poliția, urmarea o știți, a fost găsit la 16 kilometri de Vaslui. (…) Acesta avea aproximativ 15% afectare pulmonară, nu era în stare foarte gravă”, a declarat managerul spitalului din Vaslui, pentru Digi24.

A fost găsit mort pe marginea drumului

Cel mai probabil după ce a fugit din spital, bărbatul a încercat să ajungă acasă. Însă corpul acestuia a cedat și a fost găsit mort pe marginea drumului de către un cetățean.

Lasă un răspuns