UN JANDARM A INCENDIAT OPT MAȘINI

incendiu masini

Locuitorii unui cartier din Galați au fost șocați să vadă arzând opt mașini aliniate. Vinovatul a fost identificat și este vorba chiar despre o autoritate publică.

Mai exact, un jandarm, care a recurs la acest gest total neînțeles din gelozie. Bărbatul a fost suspendat din funcţie de către unitatea la care era angajat, iar magistraţii au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

”Vă confirmăm faptul că persoana acuzată este cadru militar al unităţii noastre din anul 2013. Până acum, activitatea ofiţerului a fost evaluată prin calificativele „bine” şi „foarte bine”, acesta nu a săvârşit abateri disciplinare şi a fost declarat „apt” la toate testările psihologice. Instituţia noastră se delimitează de astfel de comportamente şi este prima interesată în clarificarea tuturor împrejurărilor în care a fost implicat cadrul militar. Vă precizăm că au fost puse la dispoziţia Parchetului Militar toate informaţiile solicitate pe timpul anchetei şi, în continuare, vom răspunde tuturor solicitărilor. La acest moment, conform prevederilor Legii 80/1995 privind statutul cadrelor militare, fiind în faza de urmărire penală, în stare de arest preventiv, ofiţerul este suspendat din funcţie”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Galaţi.

De asmenea, Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi a transmis, miercuri, că a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi a formulat propunere de arestare preventivă pe numele unui căpitan din cadrul unei unităţi MAI din judeţul Galaţi.

Lasă un răspuns