Georgiana, o tânără din Curtișoara are nevoie de noi

poza georgiana

Georgiana are 19 ani și are nevoie de ajutorul nostru . Tânăra este din Curtișoara iar în urmă cu câteva săptămâni o serie de investigații medicale a scos la iveală o boală necruțătoare ce îi macină corpul.

Georgiana a plecat la muncă în Anglia dar au apărut o serie de probleme medicale ce au trimis-o de urgență la medic. În urma unor analize amănunțite, merdicii englezi i-au stabilit diagnosticul necruțător-LEUCEMIE LIMFOBLASTICĂ ACUTĂ.

Boala a avansat galopant, iar unica șansă a fetei este un tratament costisitor financiar.

În acest moment tânăra se află internată în Marea Britanie, iar tratamentul este unul fosrte costisitor. Dar, este unica șansă la viață a Georgianei.

Fata se află la spitalul Churchill Hospital din U.K fiind diagnosticată cu Leucemie limfoblastică acută. Familia nu își permite să susțină finaciar tratamentul fetei lor, dar prietenii au demarat o strângere de fonduri. Pe paginile lor de socializare au postat povestea Georgianei dar și conturile în care cei care vor să întindă o mână de ajutor o pot face.

Puteți dona prin intermediul cardului cu textul ” pentru Georgiana Marinel”:

pentru U.K:IBAN: GB74LOYD30963589505660 BIC/SWIFT: LOYDGB21023, Sort Code: 30-96-35Account number: 89505660, numele titularului MR ADRIAN C GEANTA

pentru România:IBAN : RO35BRDE290SV86929762900Titular : MARINEL MIHAELA TANTIIBAN : RO52RZBR0000060021948908, numele titularului:ELENA SIMONA IONITA

Pentru a ajuta familia Georgianei, pentru a îi da o șansă la viață, localnicii din Curtișoara, fac mici donații la magazinele din comună.

,,Totodată, dacă aveți bunăvoința de a ajuta, însă nu dispuneți de un card, puteți dona familiei Georgianei, rudelor sau apropiaților acesteia sau în urnele amplasate în magazinele din Curtișoara, Olt.,, au anunțat prietenii tinerei.

Lasă un răspuns