Mădălina Ghenea în rolul Sophiei Loren, trailerul „House of Gucci”

Mădălina Ghenea

În curând se va lansa filmul ”House of Gucci”, în care românca Mădălina Ghenea o joacă pe Sophia Loren.

Actrița Mădălina Ghenea (34 de ani) se află în fața celui mai important proiect din cariera sa cinematografică, ea fiind distribuită în rolul celebrei Sophia Loren într-un film în care apare și cunoscutul actor Al Pacino.

„The House of Gucci” e numele producției care va fi lansată în curând și în care și-a găsit loc și Mădălina, subiectul filmului fiind asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul creatorului brandului cu același nume.

În distribuția condusă de regizorul Ridley Scott, Mădălina Ghenea e alături de nume grele precum Al Pacino, Lady Gaga, Adam Driver si Jared Leto. De altfel, românca a fost surprinsă cu ocazia filmărilor la brațul lui Al Pacino, americanul ajuns la 81 de ani.

Lansarea filmului va avea loc peste Ocean, în Canada, la 24 noiembrie, însă până atunci fanii se pot delecta cu trailer-ul oficial, apărut zilele trecute. De altfel, printr-o postare pe Instagram, Mădălina Ghenea s-a mândrit cu faptul că face parte din această producție de excepție, așteptată cu sufletul la gură de cinefili, scrie ziare.com.

Lasă un răspuns