Polițiștii au acționat vigilent, în sudul județului

pol

Zilele acestea, timp de patru ore, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Caracal, Poliției orașului Corabia și Secțiilor de Poliție Rurală arondate acestora, au acționat, în sistem integrat, atât în mediul urban, cât și în mediul rural, pe linia prevenirii răspândirii virusului Sars – CoV – 2, menținerii ordinii și liniștii publice, dar și pe linia prevenirii accidentelor rutiere.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, la activitățile desfășurate au participat 74 de efective, dintre care 67 de polițiști și 7 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt. Au fost legitimate și verificate peste 500 de persoane, fiind controlate și 87 de autovehicule.

,,Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 104 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.005 lei, dintre care 54 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19, în valoare de 4.500 de lei, 40 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 15.805 lei și 10 pentru alte abateri, în valoare de 1.700 de lei,, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuț Vasiloaica.

Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere, dintre care 1 pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și 1 pentru depășire neregulamentară, fiind retras și 1 certificat de înmatriculare.

Lasă un răspuns