Slătineanca care a impresionat Los Angeles-ul. Rochia neagră care i-a pus silueta în evidență

mmmm

Mădălina Ghenea a impresionat la premiera House of Gucci din Los Angeles. Actrița a purtat o rochie neagră, cu crăpătură adâncă, iar pe covorul roșu a oferit un adevărat spectacol fotografilor.

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase românce, care însă a cucerit și inimile fanilor de peste hotare cu trăsăturile ei aparte. Pe lângă frumusețea răpitoare pe care o posedă, vedeta este și extrem de talentată. Acest lucru i-a adus o mulțime de proiecte importante în lumea cinematografiei.

Acesta a apărut recent în turneul de promovare a filmului House of Gucii alături de colegii ei de pe platourile de filmare. Așa cum era de așteptat, vedeta a ales o serie de rochii care mai de care mai spectaculoase. Cea de la Los Angeles a fost de departe cea mai spectaculoasă.

Mădălina Ghenea se poate lăuda cu un trup superb, cu trăsături angelice și cu o podoabă capilară pe care știe cum să o aranjeze ca să-i scoată în evidență tot ce este mai frumos. Românca joacă în producția House of Gucci alături de nume mari precum Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek, Al Pacino și Jared Leto.

Filmul va avea premiera în România pe 26 noiembrie. Producția este regizată de Ridley Scott.

„House of Gucci” descrie evenimentele care au dus la uciderea lui Maurizio Gucci, orchestrată de Reggiani, fosta lui soție, în anul 1995. La acea vreme, Maurizio era șeful celebrei case de modă italiene, care a fost fondată de bunicul său Guccio Gucci.

„House of Gucci” de la MGM Studios va avea premiera în cinematografe pe 24 noiembrie.

Lasă un răspuns