Primar acuzat că ar fi dat ILEGAL pășuni oamenilor

pasuni

Este scandal uriaș într-o primărie din județul Vrancea, după ce toată conducerea instituției a fost trimisă în judecată. Primarul, viceprimarul și casierul sunt acuzați că au acordat ilegal aproximativ 50 de hectare de pășune. Edilul suspectat susține însă că nu are nicio vină și totul ar fi un complot la adresa lui.

Totul a ieșit la iveală după ce un consilier din comună a sesizat autoritățile. Primarul, viceprimarul și casierul sunt cercetați pentru abuz în serviciu, complicitate și instigare la abuz în serviciu, dar și fals în înscrisuri materiale.

„Le-au împărțit după bunul plac, nu au ținut cont de cine are nevoie de ele, cui trebuie să se repartizeze. Și-au bătut joc de crescătorii de animale. Sunt dovezi clare care contrazic minciunile primarului, ale viceprimarului și ale casierului. Sperăm ca justiția să-și facă treaba”, a afirmat Gigel Maxim, consilier local PNL Corbița.

Neregulile pentru care sunt cercetați primarul, viceprimarul și casierul s-ar fi petrecut în 2017, în primăria din Corbița. Potrivit rechizitoriului, aceștia ar fi acordat ilegal pășuni mai multor localnici din comună. Toți au fost trimiși în judecată pentru mai multe capete de acuzare și au fost chemați la audieri. Primarul susține însă că nu este vinovat de nimic.

Lasă un răspuns