Adrian Chesnoiu se bucură de susținerea fermierilor români

chesnoiu

Deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu este cel care a preluat, odată cu învestirea noului Guvern PNL-PSD, funcția de Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Se pare că olteanul se bucură de susținerea fermierilor români, și pe această cale ține să le mulțumească personal pentru încrederea pe care i-o acordă:

”Le mulțumesc tuturor fermierilor și reprezentanților acestora pentru mesajele de susținere și apreciere transmise în ultimele ore! Încurajările dumneavoastră mă onorează și mă responsabilizează! Ușile ministerului Agriculturii sunt deschise începând de astăzi tuturor, pentru că truda lor, voința lor de a merge înainte într-un domeniu care nu este deloc comod, m-au ajutat să înțeleg pe deplin importanța agriculturii și să fiu pregătit să îmi asum această onoare de a conduce ministerul Agriculturii! Împreună vom lucra pentru dezvoltarea agriculturii românești și a mediului rural. Împreună creștem producția agricolă românească, asigurăm locuri de muncă și forță de muncă în agricultură; împreună aducem pe masa românilor hrană sănătoasă, de calitate!” a precizat Chesnoiu.

Lasă un răspuns