O tânără din Caracal își caută mama după 18 ani

fata

”Numele meu la naștere a fost STANA ALEXANDRA AURELIA, sunt născută la data de 22 aprilie 2003 în CARACAL.” Așa începe mesajul unei tinere oltence care după ani buni o caută pe cea care i-a dat viață.

În urmă cu 18 mama natura a abandonat-o iar primii ani din viață i-a petrecut într-o familie maternală.

”Sunt aici în căutarea familiei mele naturale, în mod deosebit îmi doresc să îmi găsesc mama. Despre ea știu că se numea STANA OANA IOANA atunci când m-am născut, iar când am fost adoptată se numea DUMITRESCU OANA IOANA, și că ar fi de statură mică. Mai știu că aș avea un frate și o soră, despre care nu știu nimic mai mult”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Alexandra.

Tânăra nu vrea nimic de ma cea care i-a dat viață, dar vrea să își cunoască doar rădăcinile. Acum tânăra are o familie care o iubește și o îngrijește.

”Până la vârsta de 6 ani am fost într-o familie maternală în BALȘ, după care am fost adoptată de o familie minunată care mi-a dăruit toată dragostea nemărginită, m-au alintat și m-au iubit cum nimeni altul ar fi putut să o facă în locul lor.Îmi doresc enorm de mult sā aflu cine sunt, sā știu șì eu aceastā parte din trecutul meu, sā îmi cunosc rādācinile.Poate cineva o sā își aducā aminte și de mine sau de povestea mea numai așa sper sā reusesc sā îi cunosc pe cei care mi-au dat viață”, a adăugat tânăra.

Lasă un răspuns