Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu regretă că nu s-au înscris la facultate

cleopatra-stratan-si-edward-sanda-2

Cleopatra Stratan și proaspătul ei soț, Edward Sanda, au cunoscut celebritatea de când erau de-o șchioapă, în cazul lui Cleo, sau în adolescență, în cazul lui Edward. Pentru că s-au concentrat pe aceste cariere, ambii au decis ca după ce termină liceul să nu se înscrie la facultate. De ce au luat această hotărâre a dezvăluit recent chiar cântărețul.

Pasiunea lor cea mare este muzica, domeniu în care au făcut cariere și din care au câștigat destui bani încât să trăiască bine și să se întrețină singuri la vârsta lor. Mai ales acum, de când au început viața în doi, Cleopatra și Edward își doresc să evolueze și în alte direcții, să-și deschidă o afacere, continuarea studiilor nefiin prioritară momentan.

„Nu mi-a fost niciodată rușine sau nu mi-e rușine să spun asta. Mi-am focusat toată energia și munca asupra muzicii și cred că mi-a ieșit. Dacă aș fi la o facultate, n-aș putea să mai stau atât în studio, să compun, să fac muzică. Dacă am face asta nu ne-am mai axa pe muzică. Probabil, în viitor, o să ne facem și studii superioare. Dacă o să aleg să fac o facultate, o să aleg ceva care ar merge mână în mână cu muzica. Nu mă văd să mă las de muzică, este pasiunea mea, viața mea, nu pot. Vrem să ne deschidem și o afacere, iar pentru asta îți trebuie niște cunoștințe. Nu spun mai mult, o sa vedeți la momentul respectiv”, a declarat Edward Sanda într-o emisiune tv.

Nici Cleopatra nu s-a ferit să răspundă pe marginea acestui subiect. În urmă cu câteva luni, în timpul unei sesiuni de întrbări pe Instagram, tânăra artistă a mărturisit: „După liceu nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor, o pot face oricând”.

Sursă: www.profm.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: