„Un dar, din suflet…”, ajunsă la cea de-a VI-a ediție

WhatsApp Image 2021-04-28 at 11.03.48

Pentru a veni și anul acesta în sprijinul copiilor și persoanelor nevoiașe, Sectorul Social al Episcopiei Slatinei și Romanaților organizează, în perioada 25 noiembrie – 25 decembrie, a VI-a ediție a colectei de Crăciun – „Un dar, din suflet…”, care se va desfășura în toate parohiile eparhiei, având ca parteneri Liga Tinerilor Creștini Ortodocși, Filiala Olt

Vor fi colectate: hăinuţe, jucării, alimente, produse de igienă şi de curăţat, pentru a fi ulterior distribuite copiilor nevoiași, familiilor cu mulți copii, bătrânilor bolnavi și singuri, aflaţi în suferinţă şi în lipsuri, care au nevoie de sprijinul nostru.

”Timpul este cel mai de preț dar primit de la Dumnezeu, iar pentru om, trecerea de la chip la asemănare cu Dumnezeu se realizează în timp.Inima curată și fapta cea bună sfințesc timpul nostru! Așadar, vă invităm să fim uniți și să sfințim timpul, acordând ajutor celor aflați în nevoie! Persoanele care doresc să aducă bucurie în inimile semenilor aflați în mari dificultăți, o pot face, donând produse la fiecare Biserică din județul nostru sau la Centrul Social al Episcopiei Slatinei și Romanaților, din str. „Grădiniței”, nr. 1 (lângă Biserica „Sfânta Treime”)” au anunțat reprezentanții Ligii Tinerilor Creștin Ortodocși din Olt.

2-14-699x1024 „Un dar, din suflet…”, ajunsă la cea de-a VI-a ediție

Lasă un răspuns