1 Decembrie la Slatina: Fără paradă militară de Ziua Națională a României

depunere coroane 1 dec

Din păcate nici în acest an slătinenii nu s-au putut bucura de parada militară de 1 decembrie. Ceremonia de depunere a coroanelor cu flori de la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza a fost una scurtă la care au participat prefectul de Olt, Florin Homoreanu, președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian-Ionuț Chesnoiu, senatorul de Olt, Liviu Voiculescu, deputații de Olt, Cătălin Grecu, Emil Albotă, dar și primarul reședinței de județ, Emil Moț și viceprimarul Gigi Vîlceleanu.

oameni-1-dec 1 Decembrie la Slatina: Fără paradă militară de Ziua Națională a României

Atmosferă asemănătoare cu cea de anul trecut de 1 Decembrie, cum, de altfel, era de aşteptat, având în vedere contextul pandemic.

oficialitati 1 Decembrie la Slatina: Fără paradă militară de Ziua Națională a României

Politicienii și autoritățile locale şi-au trimis mai puţini reprezentanţi decât în anii trecuţi, chiar şi la momentul depunerii coroanelor şi jerbelor de flori la statuia domnitorului delegaţiile fiind formate din cel mult trei persoane.

copii-1-dec 1 Decembrie la Slatina: Fără paradă militară de Ziua Națională a României

Deși nu a existat o paradă militară, așa cum se întâmpla în alți ani, zeci de slătineni au ținut să fie prezenți la această ceremonie. Curioşi au privit de la distanţă ceremonia restrânsă organizată de autorităţi.

Lasă un răspuns