Esplanada Slatinei a fost finalizată.Moț:”Îi invit pe toți slătinenii să vină, să se bucure de noua Esplanadă din centrul orașului”

asplanada

Zilele acestea au fost făcute ultimele teste la sitemul de iluminat de pe Esplanada Slatinei. Lucrările au fost finalizate lucrările iar edilul Emil Moț îi invită pe slătineni să se bucure de noua investiție.

„Esplanada este finalizată. Din păcate, nu putem face o ceremonie de inaugurare. Am ținut să fie terminată pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Îi invit pe toți slătinenii să vină, să se bucure de noua Esplanadă din centrul orașului și să sperăm că, în curând, vom putea face și un eveniment de inaugurare. Dragi slătineni, vă invit pe Esplanadă, să vă bucurați de noua investiție în orașul nostru”, a declarat Moț.

Valoarea lucrărilor a fost de nouă milioane de lei, fără TVA.

„S-a încadrat în bugetul alocat, nu există depășiri, totul a fost conform proiectului. Din păcate, am întâmpinat probleme cu o magistrală și a trebuit să schimbăm toată magistrala de la aceste blocuri, care aveau probleme cu canalizarea, am schimbat absolut tot ce înseamnă canalizare, acum blocurile  sunt în regulă. Din această cauză a durat un pic mai mult”, a adăugat edilul.

Lasă un răspuns