Mesajele politicienilor olteni de 1 Decembrie

drapel

De 1 Decembrie politicienii olteni s-au întrecut  în urări speciale de Ziua Națională a României. Liberalii sau social-democrații au participat la depunerile de coroane organizate în teritoriu, sau în capitală.

Dacă deputații PSD Olt au fost prezenți în județ, senatorul Paul Stănescu a participat la defilarea organizată în capitală.

”Ca român, ziua de 1 Decembrie înseamnă bucuria de a fi alături de familie și prieteni, de a arbora tricolorul și de a păstra tradițiile.Ca om politic, 1 Decembrie este un moment solemn, când mă gândesc la jurământul pe care l-am depus în Parlamentul României, ca deputat ales de olteni, și mi-am asumat să le apăr drepturile, iar traiul lor de zi cu zi să fie mai bun, mai sigur”, a declarat deputatul Marius Iancu.

103 ani de la Marea Unire a sărbătorit și președintele PNL Olt.

”Nu există loc în lume în care românii să nu resimtă dorul de țara lor. Nu exista loc, oricât de îndepărtat în această lume, unde românii să nu vorbească cu mândrie despre tradițiile, căldura și unitatea neamului lor. Căci pentru toți românii, România este „acasă”!Astăzi este ziua unității noastre, ziua care ne oferă prilejul de a reflecta la însemnătatea libertății pentru care românii au luptat în istorie și care a stat mereu sub semnul credinței și al adevărului. Aceste valori au dat sensul de astăzi al identității noastre și pun temelia unui viitor demn pentru România”, a declarat senatorul Liviu Voiculescu.

Lasă un răspuns