Şoferi vitezomani, amendaţi de poliţişti

Şoferi vitezomani au fost fost sancţionaţi de poliţiştii rutieri în aceste zile. Zeci de conducători auto care au încălcat legea au fost lăsaţi pietoni.

În data de 02 ianuarie a.c., la ora 13:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, au depistat pe Drumul Județean 546, în comuna Verguleasa, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Drăgășani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 127 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 de km/h.
Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

Tot în aceeași zi, la ora 19.50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, au depistat pe strada Pitești, din localitate, un alt tânăr, de 23 de ani, din orașul Potcoava, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 127 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 de km/h.
Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1450 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura