Averea regretatei Tamara Buciuceanu a fost moștenită de Mihai Constantin, celebrul Ionică din Liceenii. Ce va face cu ea

tamara buciuceanu

Tamara Buciuceanu a lăsat un gol imens în inimile tuturor în 2019, atunci când a murit la vârsta de 90 de ani. Actrița a adus zâmbetele pe buzele publicului și a încântat cu talentul său remarcabil, însă foarte puțini știu ce s-a întâmplat cu averea acesteia. Mihai Constantin, celebrul Ionică din Liceenii, a fost singurul nepot al regretatei Tamara Buciuceanu, motiv pentru care a moștenit totul de la mătușa lui.

Ionică din Liceenii avea o relație specială cu mătușa lui, care a decis să-i lase toată moștenirea, fiind singurul nepot al ei. Artista nu a avut niciun copil, însă și-a iubit extrem de mult nepotul alături de care a jucat și în filme.

Actorul din celebra producție Liceenii a primit moștenire locuița de pe Dorobanți în care a stat mătușa lui. Vila este una veche, are două etaje, în care regretata Tamara Buciuceanu deținea un aparatament.

Mihai Constantin și-a propus să reabiliteze locuința, chiar dacă există frica că vecinii nu ar fi de acord cu această schimbare.

Lasă un răspuns