Comuna Verguleasa are primărie nouă!

Verguleasa primarie noua

După multe sacrificii, multă bătaie de cap și mulți nervi investiți, autoritățile locale au reușit în sfârșit să dea la…gata noul sediu al primăriei din Verguleasa.

Construcția este una reprezentativă pentru administrația locală din Verguleasa și cuprinde birouri pentru toți salariații, sală de ședințe, cameră pentru arhivă, centrală termică și grupuri sanitare moderne. În plus are și o parcare destul de generoasă. Valentin Piciu este primar în Verguleasa, prima dată ales în 2012. Este deci la al treilea mandat și a reușit în toți acești ani să schimbe radical comuna.

„Pentru ca proiectele să prindă viaţă, trebuie să lupţi pentru ele, e un mecanism cu nenumărate rotiţe care trebuie puse în mişcare, altfel procesul se poate opri când nu te aştepţi. Iar „printre picături”, trebuie să mai faci şi o mulţime de alte lucruri. Dacă ar fi să fac un scurt bilanț al anului trecut pot să notez definitivarea lucrărilor de canalizare și stației de epurare, urmând ca, după rezolvarea problemelor birocratice, privind obținerea licenței de funcționare și delegarea gestiunii, să procedăm la racordarea gospodăriilor. Dotarea Școlii Gimnaziale Poganu, prin obținere de fonduri externe nerambursabile, cu 125 tablete cu internet preplătit pentru 24 de luni, 20 laptop-uri, 9 table interactive, 9 videoproiectoare cu ecrane de proiecție și 9 routere wireless. Reabiltarea Drumului Judeșean Slatina – Poganu, proiect realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Olt, cu finanțare din fonduri externe nerambursabile este un alt proiect încheiat cu succes”, a declarat edilul comunei Verguleasa, Valentin Piciu.  Acesta a ținut să le mulțumească pentru sprijin și susținere cetățenilor din comună și nu în ultimul rând președintelui Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu. „Mulțumesc și consilierilor locali din cadrul Consiliului Local Verguleasa, care, indiferent de culoarea politică, au susținut, întotdeauna, proiectele inițiate, acest lucru demonstrând faptul că, cetățenii au știut să aleagă consilieri locali, oameni serioși, pentru care primează interesul comunitar, și nu interesul propriu, sau de partid. Îmi doresc anul acesta, ce tocmai a început să ne aducă mai multe realizări, și să fim sănătoși pentru a ne bucura de ele! ”, a mai punctat edilul.

Lasă un răspuns