Limitatoare de viteză, montate în Șerbănești

serbanesti

Pentru siguranța cetățenilor comunei, autoritățile locale din Șerbănești au luat noi măsuri care îi vizează pe șoferii care circulă cu viteză pe străzile din interiorul localității. Astfel, la finele anului trecut, au fost montate limitatoare de viteză pe străzile din localitate.

De asemenea, au fost montate limitatoare de viteză și amenajate treceri de pietoni și în zonele din apropierea unităților școlare din comună.  În timp ce foarte mulți cetățeni, în special părinții care își duc copii la școală au salutat inițiativa primarului Mugurel Breoi, au existat și indivizi care nu au văzut cu ochi buni aceast proiect. Din această categorie au fost identificate două tabere sau găști. Prima gașcă este identificată ca fiind a fostului primar care cuprinde cetățeni extrem de împotiviți la fiecare schimbare și a doua gașcă a vitezomanilor care nu mai poate face… liniuțe prin Șerbănești.

Șoferii critică măsura, mai ales că aceste limitatoare sunt montate pe ruta unde ei își… încură caii de sub capota mașinilor. Din toată această relatare, un singur lucru este cert: acestă inițiativă a edilului aduce un plus de siguranță cetățenilor, și mai ales copiilor care se deplasează prin localitate.   

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: