Un lider PNL ‘deschide focul’ spre PSD: ‘Poate discutăm un pic și despre dl Rafila, care are timp de întâlnire cu AUR, partidul Rusiei’

Acuzații grave din PNL la adresa lui Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, despre care deputatul Cristian Băcanu spune că se întâlnește cu ”AUR, partidul Rusiei, și de promisiuni în fața partidului extremist, dar nu are timp de măsuri concrete pentru valul 5 al pandemiei”. Băcanu ”deschide focul” și asupra lui Marcel Ciolacu, despre care spune că este în vacanță.

”Avem de gestionat pandemia, de rezolvat urgenţele cu facturile la energie, avem listă lungă de priorități în coaliție, dar dl Ciolacu lipsește. PSD este cel mai preocupat de urgențele românilor, dar nu acum, ci când revine dl Ciolacu din vacanta. Și poate discutăm un pic și despre dl Rafila, care are timp de întâlnire cu AUR, partidul Rusiei, și de promisiuni în fața partidului extremist, dar nu are timp de măsuri concrete pentru valul 5 al pandemiei. Vaccinarea copiilor între 5 și 11 ani, care va începe în România pe 26 ianuarie, i-a speriat pe cei de la AUR și dl Rafila i-a liniștit astăzi. Doar pe ei. Pe noi, restul românilor care asistăm la dublarea numărului de cazuri de la o săptămână la alta, nu ne liniștește nimic, deocamdată.”, transmite deputatul Cristian Băcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura