Caracaleanul Octavian Chelemen, noul președinte al ANOFM

foto

Săptămâna trecută președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a anunțat că organizația mai are rezervate câteva funcții în capitală. Începutul lunii a adus o nouă numire făcute de premierul Ciucă. Maria Mareș a fost înlocuită la conducerea ANOFM cu caracaleanul Octavian Chelemen.

Cheleman fost numit membru al Consiliului de administraţie şi  preşedinte al ANOFM, având rang de secretar de stat.

Cheleman figura în 2012 ca reprezentant legal al Sindicatului din Adminisrația Publică Olt „Consilium”, iar în 2020 figura în Comisia de Dialog Social a județului Olt ca reprezentant al Confederaței Sindicale Naționale „Meridian”. Acesta a lucrat ca funcționar public în Primîria Caracal, apoi ca audit în CJ Olt.

Acestă numire vine la câteva zile după ce Oprescu a declarat:”În momentul de faţă, PSD Olt mai are ceva oameni de trimis la Bucureşti. Avem aceste discuţii, dar n-aş vrea să avansez nume şi funcţii, până în momentul în care le vom obţine”, a declarat Marius Oprescu, pre;edinte PSD Olt.

Octavian Chelemen o înlocuiește pe Maria Mareș care s-a aflat  în echipa de conducere a instituției încă din 2010, iar din octombrie 2020 ocupa funcția de președinte.

FOTO:AGERPRES

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: