Un angajator din Portugalia caută culegători de mazăre. Ce salariu oferă?

Un angajator din Portugalia caută 65 de culegători de mazăre. Acesta oferă un salariu până la 1700 de euro pe lună pentru oltenii care vor să muncescă în ferma din Vila Nova de Milfontes(Portugalia).
Potrivit AJOFM Olt, angajatorul caută persoane îndemânatice și mobile la cules de mazăre.Pot aplica și cupluri.Se va munci într-o fermă unde majoritatea lucrătorilor sunt din România împreună cu câteva persoane din Portugalia.

” În cadrul locului de muncă există oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea și încrederea reciprocă între lucrători.Se încheie contract direct la fermă, fără intermediari și fără comisioane”, a adăugat aceeași sursă.


Cerințe:vârsta minimă 18 ani, condiție fizică bună, experiență în agricultură.
Nu sunt cerințe de limbă străină.

Răsplata pentru munca prestată se face în funcție de cantitatea culeasă. Mai exact, suma minimă de la care se pornește salarizarea este de 800 euro brut/lună, un angajat mediu ajunge la salariul de 1000-1400 de euro brut/lună pe când un angajat foarte bun ajunge la salariul de 1400-1700 euro brut/lună .Salariul se acordă lunar.
Se acordă avans odată pe lună pe lângă salariul de la finalul lunii. Salariul se poate achita cash, se poate vira în cont bancar.Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației portugheze.
Durata contractului :15 martie 2022-31 mai 2022.Program de lucru 40-50 de ore/săptămână, 6 zile/săptămână.De regulă se lucrează în intervalul orar 07-15.
Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba română , pe adresa de email: aam@greenpeas.dk. Informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 004551501097 sau pe Facebook Andreea Motoc. Alte informații se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Pentru monitorizare, emailurile vor fi trimise și la barna.fuleki.ms@anofm.gov.ro.
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta accesând https://www.anofm.ro/eures/solicitanti.html.Pentru detalii suplimentare cei interesaţi se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM OLT din SLATINA, strada Prel. Crisan, nr. 2, la numerele de telefon 0249.411 002 sau 0249.438 595 tasta 6.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: