Florin Cîțu propune coaliției reducerea contribuțiilor și reducerea TVA 

Florin-Citu

Liderul PNL Florin Cîțu propune Coaliției reducerea contribuțiilor și reducerea TVA. Mai concret, șeful PNL ar vrea reducerea CAS de la 25% la 20% și reducerea cotei unice de TVA.

El susține duminică într-o postare pe Instagram că reducerea contribuțiilor înseamnă mai mulți bani în buzunarele românilor, iar reducerea TVA temperează inflația.

”Soluţii: 1. Reducerea contribuţiilor – mai mulţi bani în buzunarele românilor. 2. Reducerea TVA – temperează inflaţia”, scrie Cîţu în postare.

Preşedintele PNL prezintă şi soluţii pentru a creşte salariile pentru toţi românii. ”Reducerea CAS de la 25% la 20% – aproximativ 317 lei în plus în buzunar pentru românii cu salariul mediu”, spune liderul liberal.

Postarea preşedintelui PNL vine în contextul declaraţiilor ministrului Finanţelor Publice, Adrian Câciu, privind o impozitare a proprietăţii, din 2023.

Ulterior, ministrul şi-a nuanţat declaraţiile privind impozitarea proprietăţilor el arătând că nu este adeptul supraimpozitării în această privinţă, el precizând că susţine ceea ce numeşte „o ajustare” în zona de reglementare comercială a unor activităţi de business.

Sursă: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: