Un adolescent de 17 ani s-a înecat la un centru termal din Baloteşti 

Serviciul de ambulanta

Ambulante pot fi vazute parcate la sediul Serviciului De Ambulanta Al Municipiului Bucuresti. Serviciul de ambulanta este suprasolicitat in perioada caniculara, peste 15% din interventiile ambulantelor realizandu-se in cazul persoanelor afectate de caldura

Un adolescent în vârstă de 17 ani s-a înecat, sâmbătă seară, la un centru termal din Baloteşti, victima fiind supusă fără succes manevrelor de resuscitare, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Conform sursei citate de Agerpres, în urma apelului primit în jurul orei 19,48, poliţiştii oraşului Otopeni s-au deplasat la faţa locului, stabilindu-se că victima se afla cu un unchi la respectivul centru de recreere.

Echipajul medical care a sosit la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare, însă acestea nu au avut succes, fiind declarat decesul adolescentului.

În aceste condiţii, a fost anunţat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, iar cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov pentru stabilirea cu certitudine situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

Sursă: digi24.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: