„O femeie împărţită la doi”- pe scena Centrului Cultural ”Eugen Ionescu”

doiiiiiiiiiiii

Ana Odagiu, Cosmin Teodor Pană și Vlad Trifaș urcă pe scena Centrului Cultural ”Eugen Ionescu” din Slatina.

Sâmbătă, 19 februarie, Centrul Cultural „Eugen Ionescu” va fi din nou gazda comediei „O femeie împărţită la doi” .Piesa de teatru începe la 19:00, iar biletele s-au pus deja în vânzare. Preţul unui bilet este 50 de lei. Cine doreşte să ia parte la această comedie spumoasă, îşi poate achiziţiona bilet de la casieria Centrului Cultural, între orele 12:00-18:00. Accesul în sala de spectacol se face respectând toate măsurile de protecţie individuală.

Piesa este despre EA, o tânără, frumoasă și prezentabilă, îi vrea pe amândoi: unul, iubit de casă, iar pe celălalt, pentru când nu este primul acasă. Nici nu mai contează că cei doi sunt cei mai buni prieteni. Totuși, amantul are remușcări, iar până la șantaj, este doar un pas.

Ce faci când femeia pe care o iubești este atât de atrăgătoare încât cel mai bun prieten al tău este absolut fermecat de ea? Dar ce faci când afli că femeia asta îl iubește și pe el… și pe tine? Cum să împaci și prietenul și iubita? Răspunsul – în comedia “O femeie împărțită la doi”.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: